DJ, Konferansier, Soloartist

Fred Øst

Jeg er en erfaren DJ, toastmaster og trubadur.

Som DJ er jeg er god på å lese publikum og spille det som publikum ønsker. Jeg spiller de største festlåtene fra 70-80 og 90-tallet blandet med dagens største hits. Ved behov bruker jeg også micen og hauser opp stemningen.

Som toastmaster har jeg gjort utallige bryllup i både inn og utland. Jeg kan gjøre jobben på norsk eller engelsk. Jeg sørger for gjestene blir tatt godt vare på at talerne får morsomme og gode introduksjoner. Jeg planlegger middagen og festen sammen med brudeparet og syr sammen programmet med god struktur. Selve fremføringen er personlig tilpasset og gjennomført med humor og glimt i øyet.

Som trubadur spiller jeg allsanglåter og får med publikum så stemningen står i taket.

Jeg er en erfaren DJ, toastmaster og trubadur. Som DJ er jeg er god på å lese publikum og spille det som publikum ønsker. Jeg spiller de største festlåtene fra 70-80 og 90-tallet blandet med dagens største hits. Ved behov bruker jeg også micen og hauser opp stemningen. Som toastmaster har jeg gjort utallige bryllup i både inn og utland. Jeg kan gjøre jobben på norsk eller engelsk. Jeg sørger for gjestene blir tatt godt vare på at talerne får morsomme og gode introduksjoner. Jeg planlegger middagen og festen sammen med brudeparet og syr sammen programmet med god struktur. Selve fremføringen er personlig tilpasset og gjennomført med humor og glimt i øyet. Som trubadur spiller jeg allsanglåter og får med publikum så stemningen står i taket.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates