Band, Soloartist

FOSS

FOSS er en 24 år gammel artist som drar deg med inn i et drømmende musikalt landskap med svevende vokal og eksperimentell produksjon preget av store kontraster inspirert av Vestlandets djupe daler og høye fjell. Hun er en artist med god estetisk sans og kunstnerisk egenart der forfatterskapet har en rød tråd som knytter alt sammen.

I november 2021 slapp FOSS ut sin første debut-ep «Something Human» som tar for seg temaer som kjærlighetssorg, mental helse og forelskelse, dekorert i et sonisk lydbilde inspirert av «natur møter moderne / akustisk møter digitalt». EP-en har fått god kritikk, og ble blant annet spilt mye på radio Ålesund.

FOSS jobber for tiden med ny musikk som utfordrer dagens moderne pop-musikk ved å tøye forventningene til lytteren og tar deg med på en sonisk reise om brutal kjærlighetssorg.

FOSS er en 24 år gammel artist som drar deg med inn i et drømmende musikalt landskap med svevende vokal og eksperimentell produksjon preget av store kontraster inspirert av Vestlandets djupe daler og høye fjell. Hun er en artist med god estetisk sans og kunstnerisk egenart der forfatterskapet har en rød tråd som knytter alt sammen. I november 2021 slapp FOSS ut sin første debut-ep «Something Human» som tar for seg temaer som kjærlighetssorg, mental helse og forelskelse, dekorert i et sonisk lydbilde inspirert av «natur møter moderne / akustisk møter digitalt». EP-en har fått god kritikk, og ble blant annet spilt mye på radio Ålesund. FOSS jobber for tiden med ny musikk som utfordrer dagens moderne pop-musikk ved å tøye forventningene til lytteren og tar deg med på en sonisk reise om brutal kjærlighetssorg.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

Soundcloud

Detaljer

Type arrangement
Konsert
Lanseringsfest
Julebord
Firmafest
Event
Festival
Seminar
Konferanse
Fest
Annet
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates