DJ

Fabian Berg

Etter å ha tatt sin Bachelor innenfor DJ og Musikk Produksjon i London, så har Fabian Berg flyttet tilbake til Oslo og ønsker å dra med seg sin erfaring og musikk tilbake til klubber og eventer i Norge.

Etter veldig positiv feedback fra spillejobber er Fabian klar for å vise Oslo hva musikk har å by på. Musikk miljøet i England har virkelig åpnet øynene hans for hva DJ og Klubb musikk har å by på utenfor Norge, og ønsker derfor å dra med seg den type kultur hjem igjen. Fabian jobber mest innenfor sjangeren House musikk, hvor han spiller alt fra rolig house, til musikk som kan få et utested til å føles ut som en nattklubb. Men han er åpen for all type musikk, som passer seg etter behov.

Etter å ha tatt sin Bachelor innenfor DJ og Musikk Produksjon i London, så har Fabian Berg flyttet tilbake til Oslo og ønsker å dra med seg sin erfaring og musikk tilbake til klubber og eventer i Norge. Etter veldig positiv feedback fra spillejobber er Fabian klar for å vise Oslo hva musikk har å by på. Musikk miljøet i England har virkelig åpnet øynene hans for hva DJ og Klubb musikk har å by på utenfor Norge, og ønsker derfor å dra med seg den type kultur hjem igjen. Fabian jobber mest innenfor sjangeren House musikk, hvor han spiller alt fra rolig house, til musikk som kan få et utested til å føles ut som en nattklubb. Men han er åpen for all type musikk, som passer seg etter behov.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Fest
Festival
Event
Julebord
Sommerfest
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Aust-Agder
Vest-Agder
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates