Soloartist, Foredragsholder

EBN

EBN (tidligere Eben Jr.) entret den norske musikkscenen med storm i 2015 med låter som “Trå Varlig”, “Drit i Kategori” ft. Admiral P og “Lyn Fra Klar Himmel” ft. Nico D. Etter bare to utgitte låter sto han på Rådhusplasen under VG-lista Topp 20. 

EBN har siden florert på flere samarbeid med blant andre Admiral P, Nico D, OnklP og Snow Boyz, og opptrådt på VG Lista-turneen to ganger.

EBN gjør også foredrag gjennom musikk og historiefortelling, med tydelig dramaturgi og et underliggende inspirerende budskap. I historien hans er det både tragedie og komedie, noe som gjør det relativt enkelt å fange publikums oppmerksomhet. 

EBN (tidligere Eben Jr.) entret den norske musikkscenen med storm i 2015 med låter som “Trå Varlig”, “Drit i Kategori” ft. Admiral P og “Lyn Fra Klar Himmel” ft. Nico D. Etter bare to utgitte låter sto han på Rådhusplasen under VG-lista Topp 20.  EBN har siden florert på flere samarbeid med blant andre Admiral P, Nico D, OnklP og Snow Boyz, og opptrådt på VG Lista-turneen to ganger. EBN gjør også foredrag gjennom musikk og historiefortelling, med tydelig dramaturgi og et underliggende inspirerende budskap. I historien hans er det både tragedie og komedie, noe som gjør det relativt enkelt å fange publikums oppmerksomhet. 

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates