Soloartist

Doffe

Doffe er en trubadur med nesten 20 års fartstid, som har spilt på de fleste typer events. Han er en trådløs show trubadur med glimt i øyet, og kan spille alt fra rolig bakgrunnsmusikk, til å danse på bordet sammen med gjestene.

Selv om det er løs snipp, humor og dialog med gjestene som står øverst på lista, sørger Doffe for profesjonalitet fra A til Å. Han stiller med alt det tekniske til lyd, som er i tipp topp stand, og kan også ta med trådløse mikrofoner til talere, og dekor lys, dersom dere ønsker.

Doffe er en trubadur med nesten 20 års fartstid, som har spilt på de fleste typer events. Han er en trådløs show trubadur med glimt i øyet, og kan spille alt fra rolig bakgrunnsmusikk, til å danse på bordet sammen med gjestene. Selv om det er løs snipp, humor og dialog med gjestene som står øverst på lista, sørger Doffe for profesjonalitet fra A til Å. Han stiller med alt det tekniske til lyd, som er i tipp topp stand, og kan også ta med trådløse mikrofoner til talere, og dekor lys, dersom dere ønsker.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Firmafest
Event
Julebord
Sommerfest
Seminar
Lokasjon
Oslo
Akershus
Vestfold
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates