DJ

dja7

dja7 er en 28 år gammel mann med navn Hosni. Hosni har vært DJ i 12 år og har blant annet spilt for Nonstop Music og ved flere andre store eventer. Har lang erfaring fra utesteder i Oslo som S4/Hippo/lawo og private arrangementer, og har blant annet. spilt for flere tusen mennesker på Ett Glass Festivalen i Oslo på Rebel, China White Nattklubb på Gran Canaria, og bling bling største utested i Marokko.

dja7 spiller hovedsaklig house, deep house lounge, EDM, urban, hiphop, afro og latinsk. Ellers er han fleksibel til å spille det kundene ønsker seg .

dja7 er en 28 år gammel mann med navn Hosni. Hosni har vært DJ i 12 år og har blant annet spilt for Nonstop Music og ved flere andre store eventer. Har lang erfaring fra utesteder i Oslo som S4/Hippo/lawo og private arrangementer, og har blant annet. spilt for flere tusen mennesker på Ett Glass Festivalen i Oslo på Rebel, China White Nattklubb på Gran Canaria, og bling bling største utested i Marokko. dja7 spiller hovedsaklig house, deep house lounge, EDM, urban, hiphop, afro og latinsk. Ellers er han fleksibel til å spille det kundene ønsker seg .

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Bryllupsfest
Konferanse
Lokasjon
Oslo
Akershus
Bergen
Troms
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates