DJ

DJ Sebastian Emes

Sebastian Emes

Han har blitt kåret til Norges beste party DJ av Red Bull (3style) to ganger på rad og har lenge bevist at han er blant toppen av festmakerne i landet. Sebastian skiller seg ut med sin unike evne og erfaring til å lese rommet og lage god stemning. Han spiller på klubb, festival (Kadetten,Slottsfjell, Hove, Øyanatt), Radio, i Norge og i utlandet, i band med artister og haugevis av firma/private events. Han spiller regelmessig på de hotteste plassene i Oslo som Justisen, Ba3, Oslo Streetfood, Youngs, Håndslag og Hammerhai Bar, han er også fast å se som DJ på NRK Stjernekamp.

Han produserer egen musikk i Dance og House sjangeren og har blitt listet på Spotify og spilt av store internasjonale DJs verden over. Som vinner av Red Bull sitt NM (3style) for DJs har han vært internasjonale finalist i VM ved to annledninger der dommerne var ingen andre enn DJ Jazzy Jeff, SkratchBastid og DJ Premier for å nevne noen.

Itillegg er han turné DJ for den norske hip hop legenden Son of Light og turnert med artister som Karpe, Vinni, Cezinando m. fler. Han er kjent for sin allsidighet, scratche ferdigheter, live mashups, tekniske fremføring og energiske scenetilværelse. Sebastian er en solid profil i bransjen og leverer det spesielle ekstra for arrangementet.

Sebastian Emes Han har blitt kåret til Norges beste party DJ av Red Bull (3style) to ganger på rad og har lenge bevist at han er blant toppen av festmakerne i landet. Sebastian skiller seg ut med sin unike evne og erfaring til å lese rommet og lage god stemning. Han spiller på klubb, festival (Kadetten,Slottsfjell, Hove, Øyanatt), Radio, i Norge og i utlandet, i band med artister og haugevis av firma/private events. Han spiller regelmessig på de hotteste plassene i Oslo som Justisen, Ba3, Oslo Streetfood, Youngs, Håndslag og Hammerhai Bar, han er også fast å se som DJ på NRK Stjernekamp. Han produserer egen musikk i Dance og House sjangeren og har blitt listet på Spotify og spilt av store internasjonale DJs verden over. Som vinner av Red Bull sitt NM (3style) for DJs har han vært internasjonale finalist i VM ved to annledninger der dommerne var ingen andre enn DJ Jazzy Jeff, SkratchBastid og DJ Premier for å nevne noen. Itillegg er han turné DJ for den norske hip hop legenden Son of Light og turnert med artister som Karpe, Vinni, Cezinando m. fler. Han er kjent for sin allsidighet, scratche ferdigheter, live mashups, tekniske fremføring og energiske scenetilværelse. Sebastian er en solid profil i bransjen og leverer det spesielle ekstra for arrangementet.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konsert
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Lokasjon
Oslo
Akershus
Nordland
Finnmark
Troms
Rogaland
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Telemark
Vestfold
Hedmark
Oppland
Buskerud
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates