DJ

DJ Rayz

DJ Rayz, er en av Norges mest anerkjente DJ-er. Han ble født og oppvokst på Karmøy, og det var her hans lidenskap for musikk begynte.

Her har han spilt på lokale arrangementer, og hans talent og evne til å lese publikum ble raskt tydelig. Han bestemte seg for å ta karrieren sin til neste nivå og begynte å reise rundt i landet for å spille på klubber og festivaler.

Det var ikke lenge før han begynte å spille på større arrangementer, og han har delt scenen med noen av de største navnene i bransjen, inkludert Italobrothers, Rednex og Basshunter.

DJ Rayz er kjent for å spille de sangene som passer best til arrangementet, og hans allsidighet og evne til å lese publikum har gjort ham etterspurte. Han er også dyktig når det kommer til teknisk utstyr og kan fikse høytalere, lys og alt annet som trengs for å lage den perfekte atmosfæren på et arrangement.

DJ Rayz, er en av Norges mest anerkjente DJ-er. Han ble født og oppvokst på Karmøy, og det var her hans lidenskap for musikk begynte. Her har han spilt på lokale arrangementer, og hans talent og evne til å lese publikum ble raskt tydelig. Han bestemte seg for å ta karrieren sin til neste nivå og begynte å reise rundt i landet for å spille på klubber og festivaler. Det var ikke lenge før han begynte å spille på større arrangementer, og han har delt scenen med noen av de største navnene i bransjen, inkludert Italobrothers, Rednex og Basshunter. DJ Rayz er kjent for å spille de sangene som passer best til arrangementet, og hans allsidighet og evne til å lese publikum har gjort ham etterspurte. Han er også dyktig når det kommer til teknisk utstyr og kan fikse høytalere, lys og alt annet som trengs for å lage den perfekte atmosfæren på et arrangement.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Annet
Seminar
Lokasjon
Rogaland
Hordaland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates