DJ

DJ Natalia Barbin

Natalia Barbin er kjent for sin nysgjerrighet og allsidige musikksmak. Inspirert av hennes avdøde mentor, danske Kjeld Tostrup, som sa "musikk skal være GØY", blander hun sjangre som klassisk House, Hip Hop, RnB, Deep House, og tropiske rytmer. Natalia bringer nostalgien tilbake og skaper gode minner med hvert DJ-set. Det er tydelig at denne lidenskapelige artisten elsker det hun gjør og deler gleden med alle rundt seg.

Hun har over en 15-års karriere bygd opp en imponerende CV som DJ. Den Oslo-baserte artisten har markert seg på verdenskjente musikkfestivaler og arrangementer som Palmesus, Findings, Kadetten, Summerburst, Sensation White, Extrema Outdoor, og Distortion.

Natalia's reise startet som tenåring da hun dyrket en lidenskap for elektronisk musikk. Hennes første steg som DJ inkluderte å varme opp for verdensstjerner som Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, og Benny Benassi. Hun har ikke bare satt fyr på dansegulv over hele Norge, men har også eksportert energien sin til byer som Los Angeles, Miami, og New York. Natalia har blitt et fast innslag på klubber i Portugal, Sverige, Danmark, Libanon, Egypt, og selvfølgelig hjemlandet Kroatia, hvor hun skaper magi på paradisøya Hvar hver sommer.

I 2016 ble Natalia kronet som vinner av den norske Burn Residency-finalen, og hun representerte stolt Norge blant 25 nasjoner på Ibiza. Der fikk hun veiledning av legendariske mentorer som Carl Cox og John Digweed. En opplevelse som satte standarden for resten av hennes karriere.

Når Natalia Barbin er på scenen, er det ikke bare musikken som fengsler en, men totalopplevelsen! Bli med på reisen, føl rytmen og la deg forføre av sounden som har gjort Natalia til en av Norges mest ettertraktede DJ-stjerner.

Links:

Soundcloud: www.soundcloud.com/nataliabarbin

Facebook: www.facebook.com/djnataliabarbin

Instagram: @nataliabarbin

Youtube: https://youtu.be/lf2PNyEi63E

Natalia Barbin er kjent for sin nysgjerrighet og allsidige musikksmak. Inspirert av hennes avdøde mentor, danske Kjeld Tostrup, som sa "musikk skal være GØY", blander hun sjangre som klassisk House, Hip Hop, RnB, Deep House, og tropiske rytmer. Natalia bringer nostalgien tilbake og skaper gode minner med hvert DJ-set. Det er tydelig at denne lidenskapelige artisten elsker det hun gjør og deler gleden med alle rundt seg. Hun har over en 15-års karriere bygd opp en imponerende CV som DJ. Den Oslo-baserte artisten har markert seg på verdenskjente musikkfestivaler og arrangementer som Palmesus, Findings, Kadetten, Summerburst, Sensation White, Extrema Outdoor, og Distortion. Natalia's reise startet som tenåring da hun dyrket en lidenskap for elektronisk musikk. Hennes første steg som DJ inkluderte å varme opp for verdensstjerner som Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, og Benny Benassi. Hun har ikke bare satt fyr på dansegulv over hele Norge, men har også eksportert energien sin til byer som Los Angeles, Miami, og New York. Natalia har blitt et fast innslag på klubber i Portugal, Sverige, Danmark, Libanon, Egypt, og selvfølgelig hjemlandet Kroatia, hvor hun skaper magi på paradisøya Hvar hver sommer. I 2016 ble Natalia kronet som vinner av den norske Burn Residency-finalen, og hun representerte stolt Norge blant 25 nasjoner på Ibiza. Der fikk hun veiledning av legendariske mentorer som Carl Cox og John Digweed. En opplevelse som satte standarden for resten av hennes karriere. Når Natalia Barbin er på scenen, er det ikke bare musikken som fengsler en, men totalopplevelsen! Bli med på reisen, føl rytmen og la deg forføre av sounden som har gjort Natalia til en av Norges mest ettertraktede DJ-stjerner. Links: Soundcloud: www.soundcloud.com/nataliabarbin Facebook: www.facebook.com/djnataliabarbin Instagram: @nataliabarbin Youtube: https://youtu.be/lf2PNyEi63E

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates