DJ

DJ Line Engstrøm

* Line Engstrøm *

En av Norges mest lidenskaplige og hardtarbeidende kvinnelige open format / trance DJ og produsent! Denne Oslo-baserte DJen startet sin karriere i 2008 og hennes kjærlighet for musikk, utstråling og evnen til å tilpasse seg ethvert event og sjanger gjorde at hun ble raskt populær og hun ble en travel klubb dj etter bare noen måneder bak mixeren! Hun har lang og god erfaring med jobber på nattklubber, livestreams, show, konserter, events, brylluper, private og åpne arrangementer. Hun har spilt på blant annet «Skal Vi Danse» finalefester, «The Voice» finalefester, Skisprinten Drammen, Palmesus afterparty, Hove festivalen, Trollfestivalen, Latino Nights i Asker, Z Nattklubb i Drammen samt afterski på Hovden og Gaustablik!

Som semifinalevinner i Stavanger i den prestisjetunge Movida Corona DJ Competition i 2011, ble hun den første kvinnelige djen til å komme til de nasjonale finalene hvor hun senere vant 3dje plass! Hun vant også BMP DJ competition i Drammen i 2013 og ble offisielt satt på kartet som en av norges største kvinnelige djs!

* Line Engstrøm * En av Norges mest lidenskaplige og hardtarbeidende kvinnelige open format / trance DJ og produsent! Denne Oslo-baserte DJen startet sin karriere i 2008 og hennes kjærlighet for musikk, utstråling og evnen til å tilpasse seg ethvert event og sjanger gjorde at hun ble raskt populær og hun ble en travel klubb dj etter bare noen måneder bak mixeren! Hun har lang og god erfaring med jobber på nattklubber, livestreams, show, konserter, events, brylluper, private og åpne arrangementer. Hun har spilt på blant annet «Skal Vi Danse» finalefester, «The Voice» finalefester, Skisprinten Drammen, Palmesus afterparty, Hove festivalen, Trollfestivalen, Latino Nights i Asker, Z Nattklubb i Drammen samt afterski på Hovden og Gaustablik! Som semifinalevinner i Stavanger i den prestisjetunge Movida Corona DJ Competition i 2011, ble hun den første kvinnelige djen til å komme til de nasjonale finalene hvor hun senere vant 3dje plass! Hun vant også BMP DJ competition i Drammen i 2013 og ble offisielt satt på kartet som en av norges største kvinnelige djs!

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Firmafest
Festival
Event
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates