DJ

Dj Davidcho

Djdavidcho har vært en ledende DJ i underholdningsbransjen i nesten 10 år. Med en lidenskap for musikk og en bakgrunn som tidligere danser, har Davidcho skapt en unik og energisk stil som har gjort ham til en favoritt blant publikum over hele Oslo.

Med en imponerende musikk sjanger og en dyp forståelse for musikkens kraft, har Davidcho bygget et rykte for å levere uforglemmelige opptredener som får folk til å danse og feste hele natten. Uansett om det er på en festival, nattklubb eller privat arrangement, vet Davidcho hvordan man skal sette stemningen og holde publikum i bevegelse.

Gjennom årene har Davidcho samarbeidet med noen av de mest besøkte Klubbene i Oslo. Med en unik evne til å lese publikum og tilpasse seg enhver setting.

Some of the places Dj Davidcho has played : Cafe sør- Uhørt- Dattera Til Hagen - Ibsen Scene- Fun Kitchen - Tukthuset - Tusj - Dojo Garden - Gamla

- kokomo Trondheim - Fridays - Club Tropicabana - Youngs - Wedding’s - birthday party’s

All bookings outside Oslo:

- The event planner must assist with transport costs and parking If the event takes place 1 hour drive from Oslo

- Hotel plus diet if over 1 hour from Oslo

Bringing my own DJ equipment comes with an extra fee of NOK 1,500

Rider:

1 x Pioneer DJM-900 nexus

2 x Pioneer CDJ-2000 nexus

PA Soundsystem with XLR cables

Stage Monitor

Djdavidcho har vært en ledende DJ i underholdningsbransjen i nesten 10 år. Med en lidenskap for musikk og en bakgrunn som tidligere danser, har Davidcho skapt en unik og energisk stil som har gjort ham til en favoritt blant publikum over hele Oslo. Med en imponerende musikk sjanger og en dyp forståelse for musikkens kraft, har Davidcho bygget et rykte for å levere uforglemmelige opptredener som får folk til å danse og feste hele natten. Uansett om det er på en festival, nattklubb eller privat arrangement, vet Davidcho hvordan man skal sette stemningen og holde publikum i bevegelse. Gjennom årene har Davidcho samarbeidet med noen av de mest besøkte Klubbene i Oslo. Med en unik evne til å lese publikum og tilpasse seg enhver setting. Some of the places Dj Davidcho has played : Cafe sør- Uhørt- Dattera Til Hagen - Ibsen Scene- Fun Kitchen - Tukthuset - Tusj - Dojo Garden - Gamla - kokomo Trondheim - Fridays - Club Tropicabana - Youngs - Wedding’s - birthday party’s All bookings outside Oslo: - The event planner must assist with transport costs and parking If the event takes place 1 hour drive from Oslo - Hotel plus diet if over 1 hour from Oslo Bringing my own DJ equipment comes with an extra fee of NOK 1,500 Rider: 1 x Pioneer DJM-900 nexus 2 x Pioneer CDJ-2000 nexus PA Soundsystem with XLR cables Stage Monitor

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Julebord
Konsert
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Firmafest
Festival
Event
Fest
Bryllupsfest
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates