DJ

DJ Chris

Open format DJ (allsidig)

"There are only two musical genres, music that moves the crowd and I, or not!" DJ Chris

Chris White, aka DJ Chris er en DJ og DJ instruktør som har spilt i mange år, først i Australia og i seinere år, Norge. Med mye erfaring fra å ha spiltt alt fra nattklubber, bryllup, bedrifts arrangementer, private arrangementer, spilt med live artister og masse mer, er han opptatt av skape den beste kvelden for rommet, punktum!

DJ Chris har også lært opp utallige "up and coming" DJer og håpefulle DJer gjennom årene. Han har trua på mentoring og satsing på profesjonaliseringen av DJ miljøet i Norge.

Open format DJ (allsidig) "There are only two musical genres, music that moves the crowd and I, or not!" DJ Chris Chris White, aka DJ Chris er en DJ og DJ instruktør som har spilt i mange år, først i Australia og i seinere år, Norge. Med mye erfaring fra å ha spiltt alt fra nattklubber, bryllup, bedrifts arrangementer, private arrangementer, spilt med live artister og masse mer, er han opptatt av skape den beste kvelden for rommet, punktum! DJ Chris har også lært opp utallige "up and coming" DJer og håpefulle DJer gjennom årene. Han har trua på mentoring og satsing på profesjonaliseringen av DJ miljøet i Norge.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Firmafest
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Festival
Lokasjon
Oslo
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Akershus
Hedmark
Oppland
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Finnmark
Troms
Nordland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates