DJ

Dj Alex

Alex Q har i over 5 år spilt musikken folk vil høre på klubber, bryllup, private arrangementer og flere av landets større kulturarrangementer som Oslo Streetbasket Festival og Snowstock for å nevne noen.

Enten om du trenger DJ til et gamlehjem, en techno-bunker, eller alt i mellom, så har han alltid noe til ditt arrangement.

Med sin brede musikksmak styrer Alex Q gulvet som en åpen bok og tilpasser seg publikum lett. uansett hvor, uansett når.

i Tillegg har han over 7 års erfaring som musikkprodusent, og har studert musikkproduksjon og lydteknikk på en av landets beste skoler.

Gjerne send melding om det skulle være noen spørsmål! :)

Alex Q har i over 5 år spilt musikken folk vil høre på klubber, bryllup, private arrangementer og flere av landets større kulturarrangementer som Oslo Streetbasket Festival og Snowstock for å nevne noen. Enten om du trenger DJ til et gamlehjem, en techno-bunker, eller alt i mellom, så har han alltid noe til ditt arrangement. Med sin brede musikksmak styrer Alex Q gulvet som en åpen bok og tilpasser seg publikum lett. uansett hvor, uansett når. i Tillegg har han over 7 års erfaring som musikkprodusent, og har studert musikkproduksjon og lydteknikk på en av landets beste skoler. Gjerne send melding om det skulle være noen spørsmål! :)

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Julebord
Event
Festival
Konsert
Sommerfest
Lanseringsfest
Fest
Bryllupsfest
Firmafest
Seminar
Konferanse
Annet
Lokasjon
Oslo
Buskerud
Telemark
Akershus
Hedmark
Oppland
Vestfold
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Finnmark
Troms
Nordland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates