DJ

DJ ABIEL TEE

Abiel Tee er blant landets meritterte radio & klubb Djs. Med fartstid i P3 og mP3 har du både hørt stemmen hans på radio og på tv-skjermen. Er det en ting du kjenner igjen når han drar fra studio til klubben, så er det hans energiske og dansefulle dj-sets. Dette er et resultat av hans ”crème de la crème” søken etter gode vibber. Med en stil som får deg til å danse lenge etter stengetid, stopper han heller ikke før han har vært innom ulike sjangre som holder festen i gang.

Han har spilt for artister og begivenheter som; Nicki Minaj, Rihanna, Justin Bieber, P3Gull, Vg-Lista, Findingsfestival, SKRAL & Europes biggest dance show.

Abiel Tee er blant landets meritterte radio & klubb Djs. Med fartstid i P3 og mP3 har du både hørt stemmen hans på radio og på tv-skjermen. Er det en ting du kjenner igjen når han drar fra studio til klubben, så er det hans energiske og dansefulle dj-sets. Dette er et resultat av hans ”crème de la crème” søken etter gode vibber. Med en stil som får deg til å danse lenge etter stengetid, stopper han heller ikke før han har vært innom ulike sjangre som holder festen i gang. Han har spilt for artister og begivenheter som; Nicki Minaj, Rihanna, Justin Bieber, P3Gull, Vg-Lista, Findingsfestival, SKRAL & Europes biggest dance show.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Konferanse
Julebord
Firmafest
Festival
Event
Konsert
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hedmark
Oppland
Vestfold
Buskerud
Telemark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates