Konferansier, Komiker, Andre

DIREKTE

DIREKTE er en humorpodcast med Oliver Bergset, Knut Peder Gransæther og Henrik Schatvet. Direkte er det nyeste tilskuddet i porteføljen til produksjonsselskapet Loff/Lucky view, som tidligere har laget serier som «Safari på Safari», «Enten eller» og «Vil du bli tusionær» i tillegg til podcastene «Bassene» og «#nyhetene». De tre gutta i Direkte er alle etablerte profiler på Tik Tok og har en samlet følgerskare på nærmere 165.000 følgere på plattformen.

Oliver Bergset (23) er en løs kanon fra Eide i Møre og Romsdal. Oliver har på kort tid samlet en stor følgerskare på Tik Tok. Han er mest kjent for sine humoristiske reportasje videoer og ambisiøse prosjekter. I April 2023 Syklet Oliver fra Oslo til Paris i samarbeid med Mental Helse Norge og samlet inn over 500.000 kr.

Knut Peder Gransæther (23) fra Hurum har gjort seg etablert på Tik Tok med humorsketsjer og kreative humorvideoer. Knut Peder er kreativ selvdreven innholdskaper og det vises i profilen hans. Han er mest kjent for Tik Tok serien han lagde der han leser Tinder biografier på en humorpoetisk måte som har blitt sett av flere hundre tusen på tvers av plattformen.

Henrik Jacob Schatvet (23) fra Stabekk er en skuespiller og standupkomiker. Henrik begynte med underholdning i tidlig alder da han blant annet spilte Morten Mygg i Jul i Svingen. I dag er Henrik aktiv som komiker på standupscenen og Tik Tok. Henrik har gjort seg bemerket med karakterdrevende sketsjer, parodier og situasjonshumor på plattformen. Henrik er mest kjent for sine karakterdrevende sketsjer som har skapt enormt engasjement på Tik Tok.

Direkte er verdens første podcast som streamer hver episode live på Tik Tok. Hver onsdag leverer gutta en time med humor, spalter og løsprat live for tusenvis av seere, og så publiseres episoden på strømmetjenester natt til Torsdag. Konseptet rundt livepodcast på Tik Tok er unikt og har skapt stort engasjement blant lyttere/seere og blant andre innholdsskapere.

DIREKTE er en humorpodcast med Oliver Bergset, Knut Peder Gransæther og Henrik Schatvet. Direkte er det nyeste tilskuddet i porteføljen til produksjonsselskapet Loff/Lucky view, som tidligere har laget serier som «Safari på Safari», «Enten eller» og «Vil du bli tusionær» i tillegg til podcastene «Bassene» og «#nyhetene». De tre gutta i Direkte er alle etablerte profiler på Tik Tok og har en samlet følgerskare på nærmere 165.000 følgere på plattformen. Oliver Bergset (23) er en løs kanon fra Eide i Møre og Romsdal. Oliver har på kort tid samlet en stor følgerskare på Tik Tok. Han er mest kjent for sine humoristiske reportasje videoer og ambisiøse prosjekter. I April 2023 Syklet Oliver fra Oslo til Paris i samarbeid med Mental Helse Norge og samlet inn over 500.000 kr. Knut Peder Gransæther (23) fra Hurum har gjort seg etablert på Tik Tok med humorsketsjer og kreative humorvideoer. Knut Peder er kreativ selvdreven innholdskaper og det vises i profilen hans. Han er mest kjent for Tik Tok serien han lagde der han leser Tinder biografier på en humorpoetisk måte som har blitt sett av flere hundre tusen på tvers av plattformen. Henrik Jacob Schatvet (23) fra Stabekk er en skuespiller og standupkomiker. Henrik begynte med underholdning i tidlig alder da han blant annet spilte Morten Mygg i Jul i Svingen. I dag er Henrik aktiv som komiker på standupscenen og Tik Tok. Henrik har gjort seg bemerket med karakterdrevende sketsjer, parodier og situasjonshumor på plattformen. Henrik er mest kjent for sine karakterdrevende sketsjer som har skapt enormt engasjement på Tik Tok. Direkte er verdens første podcast som streamer hver episode live på Tik Tok. Hver onsdag leverer gutta en time med humor, spalter og løsprat live for tusenvis av seere, og så publiseres episoden på strømmetjenester natt til Torsdag. Konseptet rundt livepodcast på Tik Tok er unikt og har skapt stort engasjement blant lyttere/seere og blant andre innholdsskapere.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Finnmark
Troms
Nordland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates