DJ, Andre

Demokratisk Dansegulv

Demokratisk Dansegulv er et klubbkonsept som lar publikum bestemme musikken de vil høre. Vi har to DJ-lag der publikum får stemme på hvilken låt de vil høre neste. En host geleider publikum gjennom låtene, og gjennom kontinuerlig liv og røre, dans, knallbra hits og medbestemmelse av publikum lager vi en fest som garanterer GOD S! 🌟

De har spilt på flere forskjellige steder, som bla. foran 3000 mennesker på Vinjerock, utsolgt Rockefeller, stappfullt Brød & Sirkus x2, Trænafestivalen, Findings-etterfesten, Fredvikafestivalen, Blaa etc, og elsker å tilpasse seg publikum og skape en unik opplevelse hver gang.

Dette er et interaktivt show, hvor publikum er delaktig både i hva som skal spilles, samt danser og koser seg.

VELKOMMEN TIL DEMOKRATISK DANSEGULV

R E G L E R

1) Publikum danser, synger og koser seg.

2) To DJ-lag presenterer hver sang på en skjerm på scenen.

3) Publikum stemmer for hvilken sang du vil høre ved å skrike og brøle ut navnet på sangen.

4) Dommeren utpeker en vinner.

6) Vinnerlaget spiller sangen du har stemt fram, og du danser igjen.

7) Repeat.

Demokratisk Dansegulv er et klubbkonsept som lar publikum bestemme musikken de vil høre. Vi har to DJ-lag der publikum får stemme på hvilken låt de vil høre neste. En host geleider publikum gjennom låtene, og gjennom kontinuerlig liv og røre, dans, knallbra hits og medbestemmelse av publikum lager vi en fest som garanterer GOD S! 🌟 De har spilt på flere forskjellige steder, som bla. foran 3000 mennesker på Vinjerock, utsolgt Rockefeller, stappfullt Brød & Sirkus x2, Trænafestivalen, Findings-etterfesten, Fredvikafestivalen, Blaa etc, og elsker å tilpasse seg publikum og skape en unik opplevelse hver gang. Dette er et interaktivt show, hvor publikum er delaktig både i hva som skal spilles, samt danser og koser seg. VELKOMMEN TIL DEMOKRATISK DANSEGULV R E G L E R 1) Publikum danser, synger og koser seg. 2) To DJ-lag presenterer hver sang på en skjerm på scenen. 3) Publikum stemmer for hvilken sang du vil høre ved å skrike og brøle ut navnet på sangen. 4) Dommeren utpeker en vinner. 6) Vinnerlaget spiller sangen du har stemt fram, og du danser igjen. 7) Repeat.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Annet
Sommerfest
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Rogaland
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates