DJ

Cosmo Kessler

Kristin Kessler startet opp Cosmo Kessler som et soloprosjekt i 2017 etter å ha vært en del av et par suksessfulle klubbkonsepter tidligere.

Med et stort musikkbibliotek og en fantastisk evne til å lese crowden kan hun garantere for at du som kunde blir fornøyd! Passer til å spille på alt fra rolige minglefester med fokus på behagelig bakgrunnsmusikk til skikkelig feststemning!
 Hun kan tilby det meste av sjangre - lounge, house, soul, world music, pop, rnb, funk, disco, techno m.m.

Cosmo Kessler har tidligere spilt på Blå, Internasjonalen, Youngs, Chateau Neuf, Kulturhuset, Dattera til Hagen, The Villa, Revolver, Fuglen, private fester m.m.

Kristin Kessler startet opp Cosmo Kessler som et soloprosjekt i 2017 etter å ha vært en del av et par suksessfulle klubbkonsepter tidligere. Med et stort musikkbibliotek og en fantastisk evne til å lese crowden kan hun garantere for at du som kunde blir fornøyd! Passer til å spille på alt fra rolige minglefester med fokus på behagelig bakgrunnsmusikk til skikkelig feststemning!
 Hun kan tilby det meste av sjangre - lounge, house, soul, world music, pop, rnb, funk, disco, techno m.m. Cosmo Kessler har tidligere spilt på Blå, Internasjonalen, Youngs, Chateau Neuf, Kulturhuset, Dattera til Hagen, The Villa, Revolver, Fuglen, private fester m.m.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Konsert
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates