Soloartist, Band

Cornic

Cornic er en fransk/norsk 25 år gammel artist og produsent som er aktuell med sin musikkvideo for "Mammasønn" publisert på YLTV og med «Hallo Mademoiselle» som ble hans fjerde låt anbefalt av P3.

De som har sett ham opptre vil ofte si at han har en unik leken tilstedeværelse og smittende energi. "Cornic er virkelig en showmann som har evnen til å engasjere publikum så til de grader at de lystrer hans minste vink." Skrevet av Tommy Klemp i Disharmoni etter hans opptreden på Musikkfesten 2022.

Cornic henter sin inspirasjon fra et bredt spekter av musikalske sjangere og han elsker å leke med stiler som House, Hip hop, Afro pop og Rnb. Hans egen flerkulturelle bakgrunn kommer til uttrykk i sangene, der han veksler mellom tekster på norsk, fransk og engelsk, og sampler fra legendariske kontinentale artister som Edith Piaf.

De siste årene har han spilt på noen av Oslos mest populære spillesteder som Parkteatret, Ingensteds, Brød & Sirkus, Krøsset, Uhørt, Cafe sør, Postkontoret som oftest akkompagnert av saksofonist og rapperen Herman Mjåseth.

Du kan forvente at publikum hopper, roper og har vennlige moshpits. På hans siste konsert på Brød & Sirkus endte konserten med at omtrent 30 personer fra publikum danset på scenen og du kunne se DJ Han-Polo sin forskrekkelse når han holdt på Mac’en hans for livet!

Cornic er en fransk/norsk 25 år gammel artist og produsent som er aktuell med sin musikkvideo for "Mammasønn" publisert på YLTV og med «Hallo Mademoiselle» som ble hans fjerde låt anbefalt av P3. De som har sett ham opptre vil ofte si at han har en unik leken tilstedeværelse og smittende energi. "Cornic er virkelig en showmann som har evnen til å engasjere publikum så til de grader at de lystrer hans minste vink." Skrevet av Tommy Klemp i Disharmoni etter hans opptreden på Musikkfesten 2022. Cornic henter sin inspirasjon fra et bredt spekter av musikalske sjangere og han elsker å leke med stiler som House, Hip hop, Afro pop og Rnb. Hans egen flerkulturelle bakgrunn kommer til uttrykk i sangene, der han veksler mellom tekster på norsk, fransk og engelsk, og sampler fra legendariske kontinentale artister som Edith Piaf. De siste årene har han spilt på noen av Oslos mest populære spillesteder som Parkteatret, Ingensteds, Brød & Sirkus, Krøsset, Uhørt, Cafe sør, Postkontoret som oftest akkompagnert av saksofonist og rapperen Herman Mjåseth. Du kan forvente at publikum hopper, roper og har vennlige moshpits. På hans siste konsert på Brød & Sirkus endte konserten med at omtrent 30 personer fra publikum danset på scenen og du kunne se DJ Han-Polo sin forskrekkelse når han holdt på Mac’en hans for livet!

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

Detaljer

Type arrangement
Konsert
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Oslo
Finnmark
Troms
Nordland
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Telemark
Vestfold
Buskerud
Oppland
Hedmark
Akershus
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates