Konferansier, Magiker, Foredragsholder

Christian Wedøy

Christian Wedøy har mer enn 10 års erfaring som profesjonell magiker, han er en av verdens største og mest kjente utbryterartister med TV fra over 30 land og over 2.5 millioner følgere på sosiale media.

Han har underholdt for noen av de største bedriftene rundt om i hele verden, og han sørger alltid for at showet er tilpasset dere og blir den beste underholdningen dere kunne hatt.

Vil du tenke tilbake og si til deg selv, DET VAR UTROLIG! Da er Christian Wedøy artisten å ta kontakt med for ditt neste arrangement.

For THAT WAS AMAZING! er akkurat det Simon Cowell sa etter å ha sett Christian opptre på Britain's Got Talent.

Christian Wedøy har mer enn 10 års erfaring som profesjonell magiker, han er en av verdens største og mest kjente utbryterartister med TV fra over 30 land og over 2.5 millioner følgere på sosiale media. Han har underholdt for noen av de største bedriftene rundt om i hele verden, og han sørger alltid for at showet er tilpasset dere og blir den beste underholdningen dere kunne hatt. Vil du tenke tilbake og si til deg selv, DET VAR UTROLIG! Da er Christian Wedøy artisten å ta kontakt med for ditt neste arrangement. For THAT WAS AMAZING! er akkurat det Simon Cowell sa etter å ha sett Christian opptre på Britain's Got Talent.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Lanseringsfest
Sommerfest
Oktoberfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Finnmark
Nordland
Troms
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates