DJ

Chris Stallion

Chris Stallion (Juicy / JCY) har en vanvittig erfaring med å spille på store og små arrangement av alle slag. Han har varmet opp for EMINEM foran 50.000 personer, men også blitt spesielt invitert av Det Kongelige Slott til å spille i 40 års dagen til Kronprins Haakon for 150 personer.

Chris er også 1/3 av gruppen JCY og har over 25 mill streams på Spotify. Låta "Wasting your time" med Alida lå topp 50 i Norge i flere måneder og gikk platinum.

KLUBB DJ

Med over 15 års erfaring har han levert varene på Oslos beste klubber og største arrangementer, samt spilt på klubber i London, Tyskland, Paris, New York, Las Vegas og Miami. Chris Stallion var medeier på det ærverdige utestedet Justisen, hvor han var fast inventar bak DJ-bordet og lagde magisk, henda-i-været stemning i 7år!

FESTIVAL DJ

Han er også en gjenganger på noen av landets største festivaler som Øya, Palmesus, Oslo Sommertid og Landstreff i Stavanger. Chris Stallion har delt scener med noen av verdens største og beste artister som: Eminem, Calvin Harris, Major Lazer, Snoop Dogg, Steve Aoki, Karpe Diem og J. Cole for å nevne noen.

EVENT DJ

Chris er godt vant med å spille på eventer, julebord, sommerfester med mer og har en imponerende kundeliste som består av: Equinor, Norsk Hydro, Varner Gruppen, Kolonial.no, Redbull, ISS, Nordvik & Partners, Farris Bad, Det Kongelige Slott, Veidekke, Wikborg Rein, Bouvet, Funkygine, Arcus, SAPA, Swedish Match, Pangea, P3, NRJ, REMA 1000, OBOS, Arctic Securities, Elle, Gulltaggen og Gull Blyanten, som alle ofte ønsker han tilbake på neste arrangement!

Chris Stallion (Juicy / JCY) har en vanvittig erfaring med å spille på store og små arrangement av alle slag. Han har varmet opp for EMINEM foran 50.000 personer, men også blitt spesielt invitert av Det Kongelige Slott til å spille i 40 års dagen til Kronprins Haakon for 150 personer. Chris er også 1/3 av gruppen JCY og har over 25 mill streams på Spotify. Låta "Wasting your time" med Alida lå topp 50 i Norge i flere måneder og gikk platinum. KLUBB DJ Med over 15 års erfaring har han levert varene på Oslos beste klubber og største arrangementer, samt spilt på klubber i London, Tyskland, Paris, New York, Las Vegas og Miami. Chris Stallion var medeier på det ærverdige utestedet Justisen, hvor han var fast inventar bak DJ-bordet og lagde magisk, henda-i-været stemning i 7år! FESTIVAL DJ Han er også en gjenganger på noen av landets største festivaler som Øya, Palmesus, Oslo Sommertid og Landstreff i Stavanger. Chris Stallion har delt scener med noen av verdens største og beste artister som: Eminem, Calvin Harris, Major Lazer, Snoop Dogg, Steve Aoki, Karpe Diem og J. Cole for å nevne noen. EVENT DJ Chris er godt vant med å spille på eventer, julebord, sommerfester med mer og har en imponerende kundeliste som består av: Equinor, Norsk Hydro, Varner Gruppen, Kolonial.no, Redbull, ISS, Nordvik & Partners, Farris Bad, Det Kongelige Slott, Veidekke, Wikborg Rein, Bouvet, Funkygine, Arcus, SAPA, Swedish Match, Pangea, P3, NRJ, REMA 1000, OBOS, Arctic Securities, Elle, Gulltaggen og Gull Blyanten, som alle ofte ønsker han tilbake på neste arrangement!

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Lokasjon
Oslo
Finnmark
Nordland
Troms
Sogn og Fjordane
Aust-Agder
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Telemark
Vestfold
Buskerud
Oppland
Hedmark
Akershus
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates