Soloartist, Band

CELIIN

Med sin unike stemme skaper Celiin et rått og sårbart univers, i et alternativt poplandskap preget av orkestrale elementer. Hun kaller sjangeren «skitten glamour», og har satt barock´n´roll på kartet.

Celiin er en av de mer erfarne artistene vi har, da hennes karriere allerede startet som 11 åring. Hun vant MGP jr i Norge og Skandinavia og etter flere år på tv, tusenvis av konserter og et samarbeid med Disney, startet hun sin voksen-karriere med deltagelse i Stjernkamp 2015. Nå er hun aktuell med ny musikk, og bandet er klare for å vise nytt materiale, ny energi og ikke minst en ambisiøs og sulten trønder bak mikrofonen.

Med sin unike stemme skaper Celiin et rått og sårbart univers, i et alternativt poplandskap preget av orkestrale elementer. Hun kaller sjangeren «skitten glamour», og har satt barock´n´roll på kartet. Celiin er en av de mer erfarne artistene vi har, da hennes karriere allerede startet som 11 åring. Hun vant MGP jr i Norge og Skandinavia og etter flere år på tv, tusenvis av konserter og et samarbeid med Disney, startet hun sin voksen-karriere med deltagelse i Stjernkamp 2015. Nå er hun aktuell med ny musikk, og bandet er klare for å vise nytt materiale, ny energi og ikke minst en ambisiøs og sulten trønder bak mikrofonen.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Fest
Festival
Event
Firmafest
Lanseringsfest
Konsert
Sommerfest
Lokasjon
Oslo
Bergen
Vestfold
Vest-Agder
Aust-Agder
Telemark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates