Soloartist

Cecilie Rønning

Cecilie Yvonne Rønning, Lyrisk Sopran,

Freelance sanger. Norway

Utdannet opera sanger med Master fra Statens operahøgskole, og Barrat Dues musikkinstitutt. Hun jobber som freelance sanger.

Hun har sunget flere roller ved Den Norske Opera & Ballett, som

Musetta i La Boheme: Puccini, Frasquita i Carmen: Bizet , Adele i Die Fledermaus: Strauss og 1. lady Die Zauberflute, Mozart .

Hun har også sunget flere roller rundt i i Norge bl .a Mimi i La Boheme: Puccini

Hanna Glawari og Valencienne i Die lustige Witwe: Lehar.

Cecilie brukes ofte som solist I oratorier og i juni 2022 var hun sopran solist i «Stabat Mater» Rossini med stort kor og orkester.

Hun har gitt ut CD i samarbeid med den dyktige pianister Ivar Anton Waagaard

CD: «Glemte Romancer» (forgotten songs) komponert av Norske kvinnelige komponister.

Cecilie har sunget med Trondheim solistene, Trondheim symfoniorkester, Den Norske Operas orkester, og samarbeider ofte med musikere tilknyttet Norsk kammerorkester og Krinkastingsorkesteret. Hun har også gjort flere oppdrag for «Oslo Operafestival»

Hun er fast solist under kåringene av «Årets modigste kvinne» som blir arrangert hvert år av magasinet TARA. Hun har også hatt flere konserter i utlandet bl.a. i Italia, Slovakia og i Frankrike.

Cecilie hadde en Recital i Sør Frankrike i sommer (2022) sammen med pianist Gudrun Klakegg.

Cecilie har sunget for kongefamilien ved flere anledninger. I 2017 var hun solist i urfremføringen «Vedi, redemptor gentium» , komponert av Henrik Ødegaard med HM Dronning Sonja som, hedersgjest.

Når det gjelder repertoar så er Cecilie en allsidig sanger som synger, musikaler, jazz, viser, operetter, kirkemusikk og opera.

Cecilie har mottatt flere stipender og legater fra Fond for utøvende kunstnere, Norsk Kulturråd, Rognliens stipend, Wilhelmsens stipend mm.

Cecilie jobber også som lektor i videregående skole med faget sang.

Hun er produsent for en rekke konserter og er en av festivalsjefene i Bærum sangfestival.

Cecilie Yvonne Rønning, Lyrisk Sopran, Freelance sanger. Norway Utdannet opera sanger med Master fra Statens operahøgskole, og Barrat Dues musikkinstitutt. Hun jobber som freelance sanger. Hun har sunget flere roller ved Den Norske Opera & Ballett, som Musetta i La Boheme: Puccini, Frasquita i Carmen: Bizet , Adele i Die Fledermaus: Strauss og 1. lady Die Zauberflute, Mozart . Hun har også sunget flere roller rundt i i Norge bl .a Mimi i La Boheme: Puccini Hanna Glawari og Valencienne i Die lustige Witwe: Lehar. Cecilie brukes ofte som solist I oratorier og i juni 2022 var hun sopran solist i «Stabat Mater» Rossini med stort kor og orkester. Hun har gitt ut CD i samarbeid med den dyktige pianister Ivar Anton Waagaard CD: «Glemte Romancer» (forgotten songs) komponert av Norske kvinnelige komponister. Cecilie har sunget med Trondheim solistene, Trondheim symfoniorkester, Den Norske Operas orkester, og samarbeider ofte med musikere tilknyttet Norsk kammerorkester og Krinkastingsorkesteret. Hun har også gjort flere oppdrag for «Oslo Operafestival» Hun er fast solist under kåringene av «Årets modigste kvinne» som blir arrangert hvert år av magasinet TARA. Hun har også hatt flere konserter i utlandet bl.a. i Italia, Slovakia og i Frankrike. Cecilie hadde en Recital i Sør Frankrike i sommer (2022) sammen med pianist Gudrun Klakegg. Cecilie har sunget for kongefamilien ved flere anledninger. I 2017 var hun solist i urfremføringen «Vedi, redemptor gentium» , komponert av Henrik Ødegaard med HM Dronning Sonja som, hedersgjest. Når det gjelder repertoar så er Cecilie en allsidig sanger som synger, musikaler, jazz, viser, operetter, kirkemusikk og opera. Cecilie har mottatt flere stipender og legater fra Fond for utøvende kunstnere, Norsk Kulturråd, Rognliens stipend, Wilhelmsens stipend mm. Cecilie jobber også som lektor i videregående skole med faget sang. Hun er produsent for en rekke konserter og er en av festivalsjefene i Bærum sangfestival.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Begravelse
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Oslo
Akershus
Vestfold
Buskerud
Hedmark
Oppland
Telemark
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Finnmark
Troms
Nordland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates