Soloartist, Band

Carl-Henrik Nilsen

Carl-Henrik Nilsen rendyrker og holder liv i storband og croonersjangeren Frank Sinatra i sin tid var kjent for. Både før og etter sin deltagelse i Norske Talenter, har han vært solist for flere av landets fremste storband, og delt scene med artister som Silje Nergaard og Mariann Aas Hansen.

I 2019 hyllet han nettopp Frank Sinatra på et fullsatt Chat Noir, sammen med Birkelunden Big Band og vokalgruppen Attitunes.

I 2022 går han i studio med et 18-manns storband bestående av et håndplukket utvalgt av landets beste jazzmusikere og et utvalg egenkomponerte låter, samt perler fra The Great American Songbook i ny drakt.

Carl-Henrik Nilsen rendyrker og holder liv i storband og croonersjangeren Frank Sinatra i sin tid var kjent for. Både før og etter sin deltagelse i Norske Talenter, har han vært solist for flere av landets fremste storband, og delt scene med artister som Silje Nergaard og Mariann Aas Hansen. I 2019 hyllet han nettopp Frank Sinatra på et fullsatt Chat Noir, sammen med Birkelunden Big Band og vokalgruppen Attitunes. I 2022 går han i studio med et 18-manns storband bestående av et håndplukket utvalgt av landets beste jazzmusikere og et utvalg egenkomponerte låter, samt perler fra The Great American Songbook i ny drakt.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Begravelse
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Konferanse
Julebord
Firmafest
Festival
Event
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Telemark
Vestfold
Aust-Agder
Vest-Agder
Rogaland
Hordaland
Bergen
Sogn og Fjordane
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates