Soloartist, Band

Byron Williams Jr

MGP 2023🎙The Voice Norway 2021 🔸️Fangene på fortet 2022🔸️

🎶Soul/R&B/Blues/EDM

Byron Williams Jr. en innfødt Miami – soul, jazz og Rhythm n’ blues sanger og låtskriver. Han vokste opp i Miami og Portland, Maine.

Byron Williams Jr opptrer både som soloartist med spor og med bandet sitt - til arrangementer, fester, jubileum, festivaler og firmaarrangementer - han regnes for å være en multistilartist. Du vil oppdage at han er i stand til å gå fra soul, rock, elektrisk topppop med letthet. Musikkstilen hans er variert fra hans egen originalmusikk så vel som klassiske hits fra fortiden så vel som moderne hitprodusenter.

MGP 2023🎙The Voice Norway 2021 🔸️Fangene på fortet 2022🔸️ 🎶Soul/R&B/Blues/EDM Byron Williams Jr. en innfødt Miami – soul, jazz og Rhythm n’ blues sanger og låtskriver. Han vokste opp i Miami og Portland, Maine. Byron Williams Jr opptrer både som soloartist med spor og med bandet sitt - til arrangementer, fester, jubileum, festivaler og firmaarrangementer - han regnes for å være en multistilartist. Du vil oppdage at han er i stand til å gå fra soul, rock, elektrisk topppop med letthet. Musikkstilen hans er variert fra hans egen originalmusikk så vel som klassiske hits fra fortiden så vel som moderne hitprodusenter.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Begravelse
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Konsert
Lokasjon
Oslo
Bergen
Vestfold
Troms
Buskerud
Sogn og Fjordane
Akershus
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates