Andre

BRUMMLYD

En sanggruppe for alle anledninger. BRUMMLYD består av åtte sangglade herrer som har sunget sam­men i mange år. Et «herrelig» ensemble med et bredt sangrepertoar innen barbershop, pop, softjazz, juleunderholdning, klassisk og norske festsanger.

Mannskoret BRUMMLYD består av 8 herrer som har underholdt publikum i mange ulike sammenhenger i mange år. Vi har repertoar som kan passe til formelle og alvorstyngede arrangementer, til selskaper og festlige sammenhenger, til brylluper og fødseldagsfeiringer, til firmaeventer, til juleunderholdning og som rene pauseinnslag på ulike arrangementer.

Gruppen er amatørsangere med god kvalitet og bra sound. Vi synger alle sanger "á capella" - dvs. uten akkompagnement av instrumenter. Vi velger sangene til arrangementet sammen med arrangørene, og vi opplever at våre sanginnslag løfter stemningen blant vårt publikum. Som oftest er tilbakemeldingene til oss at tilhørerne har satt pris på innslaget, noe vi selv også kan se fra vår plassering i salen. Våre musikalske innslag er lette å passe inn i ulike sammenhenger, og vi kan opptre både uten og med lydanlegg.

Er du/dere interessert kan vi både ses og høres på ulike kanaler; brummlyd.no, facebook.com/brummlyd og på youtube.com/channel/UCPOwjBZv6nOZYcH_qjrNE7Q

En sanggruppe for alle anledninger. BRUMMLYD består av åtte sangglade herrer som har sunget sam­men i mange år. Et «herrelig» ensemble med et bredt sangrepertoar innen barbershop, pop, softjazz, juleunderholdning, klassisk og norske festsanger. Mannskoret BRUMMLYD består av 8 herrer som har underholdt publikum i mange ulike sammenhenger i mange år. Vi har repertoar som kan passe til formelle og alvorstyngede arrangementer, til selskaper og festlige sammenhenger, til brylluper og fødseldagsfeiringer, til firmaeventer, til juleunderholdning og som rene pauseinnslag på ulike arrangementer. Gruppen er amatørsangere med god kvalitet og bra sound. Vi synger alle sanger "á capella" - dvs. uten akkompagnement av instrumenter. Vi velger sangene til arrangementet sammen med arrangørene, og vi opplever at våre sanginnslag løfter stemningen blant vårt publikum. Som oftest er tilbakemeldingene til oss at tilhørerne har satt pris på innslaget, noe vi selv også kan se fra vår plassering i salen. Våre musikalske innslag er lette å passe inn i ulike sammenhenger, og vi kan opptre både uten og med lydanlegg. Er du/dere interessert kan vi både ses og høres på ulike kanaler; brummlyd.no, facebook.com/brummlyd og på youtube.com/channel/UCPOwjBZv6nOZYcH_qjrNE7Q

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Julebord
Firmafest
Event
Begravelse
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Sommerfest
Konsert
Seminar
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates