Band

Boysen

Boysen er tre gutter på 29 år som spiller nøye utvalgt partymusikk fra de fire siste tiår.

Boysen spesialiserer seg på festmusikk i et dansbart format og leverer et utrolig energisk liveshow. Bandet kan brukes som partyband, trubadur-trio eller et innslag for å fylle lokalet med feststemning.

Med over 200 konserter under beltet, har Boysen etablert seg som en av Nord-Norges største festgarantister, og lover publikum en kveld med fullt dansegulv og allsang.

Musikalske kategorier som besøkes er rap, pop, rock og dance, og i et repertoar på over 100 låter covres artister som ABBA, Karpe, The Weeknd, Sondre Justad, DumDum Boys, Taylor Swift, Bryan Adams, A-ha og Lady Gaga.

Boysen spiller for alle mulige slags publikumsstørrelser og aldre, og er alltid klar for neste fest

Instagram: @Boysentrio

www.boysentrio.com

Boysen er tre gutter på 29 år som spiller nøye utvalgt partymusikk fra de fire siste tiår. Boysen spesialiserer seg på festmusikk i et dansbart format og leverer et utrolig energisk liveshow. Bandet kan brukes som partyband, trubadur-trio eller et innslag for å fylle lokalet med feststemning. Med over 200 konserter under beltet, har Boysen etablert seg som en av Nord-Norges største festgarantister, og lover publikum en kveld med fullt dansegulv og allsang. ​ Musikalske kategorier som besøkes er rap, pop, rock og dance, og i et repertoar på over 100 låter covres artister som ABBA, Karpe, The Weeknd, Sondre Justad, DumDum Boys, Taylor Swift, Bryan Adams, A-ha og Lady Gaga. ​ Boysen spiller for alle mulige slags publikumsstørrelser og aldre, og er alltid klar for neste fest Instagram: @Boysentrio www.boysentrio.com

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Lokasjon
Oslo
Akershus
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Troms
Nordland
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates