Soloartist

Amelie Aldner - popsanger og pianist

Amelie Aldner er vokalist og låtskriver og synger covers i mange musikk-stiler. Hun har lang erfaring på scenen og et sterkt scene-nærvær. Amelie skreddersyr alltid sine show for kunden utifra hva som ønskes! Hun kan synge låter av de store stemmene som feks Lady Gaga eller Whitney Houston og svinge seg mellom Loreen og Donna Summer, eller Édith Piaf og Miley Cyrus. Teamer og medleyer, julebord, disco, mgp-maraton, alt er mulig!

Hun komper seg selv på piano hvis det er ønskelig og kan dermed starte kvelden med stemningsfull sang og piano og trappe opp til fest med backing-tracks etterhvert. Hun er den perfekte artisten for en variert kveld med sang og musikk på høyt nivå.

Amelie Aldner er vokalist og låtskriver og synger covers i mange musikk-stiler. Hun har lang erfaring på scenen og et sterkt scene-nærvær. Amelie skreddersyr alltid sine show for kunden utifra hva som ønskes! Hun kan synge låter av de store stemmene som feks Lady Gaga eller Whitney Houston og svinge seg mellom Loreen og Donna Summer, eller Édith Piaf og Miley Cyrus. Teamer og medleyer, julebord, disco, mgp-maraton, alt er mulig! Hun komper seg selv på piano hvis det er ønskelig og kan dermed starte kvelden med stemningsfull sang og piano og trappe opp til fest med backing-tracks etterhvert. Hun er den perfekte artisten for en variert kveld med sang og musikk på høyt nivå.

No items found.

Tjenester

Referanser

Spotify

No items found.

Soundcloud

Detaljer

Type arrangement
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Event
Festival
Firmafest
Julebord
Konferanse
Konsert
Lanseringsfest
Sommerfest
Oktoberfest
Seminar
Lokasjon
Rogaland
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates