Foredragsholder, Konferansier

Ailo Gaup

Med et morsomt og lekent språk griper han publikum med humor og mening.

Ailo har gjennom karrieren som, profesjonell motorsykkelkjører, blitt verdensmester, vunnet verdenscuper og alle norgesmesterskap som har blitt arrangert i freestyle motocross, fmx.

Ailo startet sent i idretten, og med korte sommersesonger i Finnmark flyttet han til Bærum for å gå på Norges Toppidrettsgymnas.

Han har opplevd mange hindringer underveis, som indre blødninger, ødelagte ledd, en rekke beinbrudd og karrieretruende skader, sykdom, tyverier og mangel på bosted. Langt hjemmefra bygget han seg gradvis opp til store suksesser.

Koste hva det koste vil.

Med et morsomt og lekent språk griper han publikum med humor og mening. Ailo har gjennom karrieren som, profesjonell motorsykkelkjører, blitt verdensmester, vunnet verdenscuper og alle norgesmesterskap som har blitt arrangert i freestyle motocross, fmx. Ailo startet sent i idretten, og med korte sommersesonger i Finnmark flyttet han til Bærum for å gå på Norges Toppidrettsgymnas. Han har opplevd mange hindringer underveis, som indre blødninger, ødelagte ledd, en rekke beinbrudd og karrieretruende skader, sykdom, tyverier og mangel på bosted. Langt hjemmefra bygget han seg gradvis opp til store suksesser. Koste hva det koste vil.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Fest
Konferanse
Julebord
Firmafest
Event
Lanseringsfest
Oktoberfest
Sommerfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Rogaland
Vest-Agder
Aust-Agder
Nordland
Troms
Finnmark
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates