Konferansier, Komiker

Ahmed-G

Ahmed-G er en uredd stand-up komiker. En sjarmerende G fra Arendal. Han virker ikke som en ekte arendaling ved første inntrykk, fordi han syntes en svart mann med dialekt ikke passer G’ navnet. Ahmed er en sjarmerende fyr som har reist mye og forteller morsomme historier og skildringer om folk og sine erfaringer. PS: Han kaller seg G fordi ingen egentlig kan stave etternavnet hans🤫 Vil du at underholdningen deres blir en suksess? Book Ahmed-G!

Han har opptrådd med noen av de største navnene innen bransjen, som Jonis Josef, Rasmus Wold, Jørgen Ep med fler, på scener som Nieu, Hangover med Jonis og Josefines.

Ahmed-G er en uredd stand-up komiker. En sjarmerende G fra Arendal. Han virker ikke som en ekte arendaling ved første inntrykk, fordi han syntes en svart mann med dialekt ikke passer G’ navnet. Ahmed er en sjarmerende fyr som har reist mye og forteller morsomme historier og skildringer om folk og sine erfaringer. PS: Han kaller seg G fordi ingen egentlig kan stave etternavnet hans🤫 Vil du at underholdningen deres blir en suksess? Book Ahmed-G! Han har opptrådd med noen av de største navnene innen bransjen, som Jonis Josef, Rasmus Wold, Jørgen Ep med fler, på scener som Nieu, Hangover med Jonis og Josefines.

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Bryllup i kirke
Bryllupsfest
Fest
Festival
Event
Firmafest
Julebord
Konferanse
Sommerfest
Lanseringsfest
Seminar
Annet
Lokasjon
Akershus
Oslo
Hedmark
Oppland
Buskerud
Vestfold
Telemark
Vest-Agder
Rogaland
Aust-Agder
Sogn og Fjordane
Bergen
Hordaland
Nordland
Finnmark
Troms
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates