DJ

afri

afri er en halvt norsk, halvt sørafrikansk, låtskriver, musikkprodusent og artist, han har turnert verden rundt med flere kjente artister og har de siste årene også gikk ut egen musikk. I tillegg til å spille live konserter og festivaler, har han også gjort mange DJ opptredener og tross sin unge alder har han allerede over 10 års erfaring. Fra hjemmefest og klubb til å spille i noen av norges største arenaer.

de siste årene har han varmet opp for flere artister i Telenor Arena og har vært med på turneer som VG Lista, for å nevne noe.

han er teknisk dyktig, ekstremt kreativ og har i tillegg et musikalsk øre som veldig få DJ’er har, noe som gir ham en ekstrem allsidighet når det kommer til å mestre ulike sjangre. Men mange vil nok alikevell påstå at han er en av norges beste urban DJ’er (hiphop/rnb/afrobeat/reggaeton).

afri er en halvt norsk, halvt sørafrikansk, låtskriver, musikkprodusent og artist, han har turnert verden rundt med flere kjente artister og har de siste årene også gikk ut egen musikk. I tillegg til å spille live konserter og festivaler, har han også gjort mange DJ opptredener og tross sin unge alder har han allerede over 10 års erfaring. Fra hjemmefest og klubb til å spille i noen av norges største arenaer. de siste årene har han varmet opp for flere artister i Telenor Arena og har vært med på turneer som VG Lista, for å nevne noe. han er teknisk dyktig, ekstremt kreativ og har i tillegg et musikalsk øre som veldig få DJ’er har, noe som gir ham en ekstrem allsidighet når det kommer til å mestre ulike sjangre. Men mange vil nok alikevell påstå at han er en av norges beste urban DJ’er (hiphop/rnb/afrobeat/reggaeton).

No items found.

Tjenester

Referanser

Video

No items found.

Spotify

No items found.

Soundcloud

No items found.

Detaljer

Type arrangement
Konsert
Event
Festival
Fest
Firmafest
Julebord
Lanseringsfest
Sommerfest
Annet
Lokasjon
Oslo
Rogaland
Vest-Agder
Hire us to build a website using this template. Get unlimited design & dev.
Buy this Template
All Templates